← Ga terug

Capital FIT, next step en vol ambitie

1 september 2021

Fakton Capital gaat per 1 september 2021 zelfstandig verder onder de naam Capital FIT. Capital FIT is gespecialiseerd in het navigeren door de complexe omgeving van betekenisvol investeren in vastgoed- en gebiedsontwikkelingen, en staat onder leiding van Lars Rompelberg en Mathilde Dirven.

Mathilde Dirven: “Wanneer je vooruitstrevende investeerders koppelt aan vooruitstrevende projecten ontstaan er bijzondere dingen. Dat is wat wij Capital FIT noemen.”

 Volgens Rompelberg bestaat het team van Capital FIT uit authentieke verbinders met daadkracht. “We zijn een goed op elkaar ingespeeld team van matchmakers en dealarchitecten. Door ons DNA, ons trackrecord en netwerk zijn wij als geen ander in staat vertrouwen op te bouwen tussen ontwikkelaars, investeerders en de publieke sector”, aldus Rompelberg.

De verzelfstandiging van Fakton Capital is mede ingegeven door de intensieve samenwerking met zusteronderneming EarthY. Investeringsplatform EarthY staat onder leiding van Robert van Ieperen en Henk Harms en is expert in het creëren van duurzame woon-, werk- en leefomgevingen. “EarthY is een manier om onze idealen en visie op duurzame leefomgevingen en impact investment te activeren. Onze gedeelde kennis en gezamenlijke markt dragen bij aan meer innovatie en slagkracht”, aldus Lars.  

Capital FIT blijft na de verzelfstandiging haar klanten bedienen op het gebied van transaction management, capital structuring en M&A vanuit het kantoor in Amsterdam