← Ga terug

Hoe blijf je FIT in 2023?

9 februari 2023

Als eerste in deze reeks laten we Douwe D. aan het woord. Douwe is als werkstudent bij ons begonnen en werkt sinds november fulltime bij Capital FIT. In zijn vrije tijd gaat Douwe het liefste zeilen, iets wat doordeweeks natuurlijk ‘wat lastig’ in is te passen. Maar goed, hoe blijft hij dan wél fit?

Douwe, hoe blijf jij FIT in 2023?

Ik blijf FIT in 2023 door dagelijks te sporten. Ik zeil inderdaad graag, maar fitness en boks ook veel. Vooral tijdens het boksen schakel ik echt even af. Het liefst ga ik direct na het werk even sporten om mijn hoofd ook leeg te maken. Natuurlijk lukt het niet altijd omdat er echt pieken zitten in wat er van ons wordt gevraagd, maar ik voel me wel vaak veel beter als ik even ben gaan sporten. Eigenlijk ben ik er ook een beetje aan verslaafd geraakt. Wat ik weleens doe, is tijdens de middag een uurtje vrij nemen om te gaan sporten, juist als ik een beetje vastloop in het werk en moe begin te worden. Mijn sporttas staat hier op kantoor en de gym is echt om de hoek. Je denkt vaak dat je niet zomaar ‘even’ pauze kan nemen, maar tijdens dat sporten schakel ik écht even af en daarna pak ik het werk vaak een stuk efficiënter op. Het is ook wetenschappelijk aangetoond dat dit zo werkt. Ik heb me voorgenomen dat ik dit gewoon blijf doen, ook al neemt de verantwoordelijkheid en aantal afspraken toe, naarmate ik doorgroei binnen Capital FIT. 

Wat zijn jouw persoonlijke doelen bij Capital FIT in 2023?

Binnen de vastgoedmarkt zien we momenteel dat fusies en overnames beginnen toe te nemen. Ontwikkelaars spreiden de risico’s of hebben kapitaalinjecties nodig om juist nu kansen te grijpen en bouwbedrijven zoeken naar bouwproductie nu bouwprojecten stilvallen. Hier zullen komend jaar veel interessante transacties uit voortkomen, verwacht ik. Mijn doel is om zo veel mogelijk van deze transacties mee te krijgen en er zo veel mogelijk van te leren en er aan bij te dragen. Ik vind met name het Corporate Finance-deel van ons het werk heel interessant, die werkzaamheden zijn voor mij de voornaamste reden geweest om bij Capital FIT te gaan werken.

#finance#fitness#FIT#Corporate#Health #2023 #Goals