← Ga terug

Hoe blijf je FIT in 2023?

23 februari 2023

In de serie “hoe blijf jij FIT?” is het de beurt aan Sjef Hereijgers om inzicht te geven in hoe hij fysiek én mentaal scherp blijft dit jaar!

Sjef, hoe blijf jij FIT in 2023?
In de zomer ga ik graag wielrennen en neem ik nog wel eens deel aan wielertochten met een groep vrienden. Echter, ik moet toegeven dat ik vooral een ‘mooiweer’ fietser ben en niet zo graag fiets als het koud of nat is. Om in de koudere maanden van het jaar wel écht goed FIT te blijven heb ik de afgelopen jaren zwemmen ontdekt, iets wat me erg goed bevalt. Ik ben hier in Amsterdam dan ook lid van een zwemclub en ben van plan om in 2023 door te gaan met zwemmen en zelfs deel te nemen aan mijn eerste zwemwedstrijd.

Wat zijn jouw persoonlijke doelen bij Capital FIT in 2023?
Aan het einde van 2021 heb ik besloten om bij Capital FIT/ EarthY te gaan werken vanwege het brede scala aan werkzaamheden, in combinatie met het kleine, hechte team. We werken dagelijks aan toffe projecten rondom vastgoedtransacties, fusies & overnames, waarbij ik mezelf steeds kan doorontwikkelen. Afgelopen jaar heb ik vooral vlieguren gemaakt bij vastgoedtransacties en dit jaar zal ik me meer gaan richten op onze andere werkzaamheden, zoals M&A-opdrachten. Ik kijk er naar uit!

#Finance#team#FIT#2023goals#CapitalFIT#sportief