Services

Wij ontzorgen onze partners door de beste Capital FIT te vinden.

Wat we doen

Wij begrijpen als geen ander de complexiteit van vastgoedontwikkelingen en de financiële markten. Wij zijn actief op het gebied van transactie management, capital structuring en M&A. In de begin jaren van ons bestaan ​​als bedrijf hebben wij ons gericht op het ondersteunen van ontwikkelaars en grondeigenaren bij de verkoop van woonontwikkelingen. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig vastgoed boutique kantoor dat in staat is diverse type transacties en structureringsopgaven in verschillende vastgoedsegmenten te faciliteren.

Transactions

Voortbouwend op ons uitgebreide trackrecord en brede internationale netwerk, ondersteunen wij institutionele beleggers, family offices en HNWI’s bij het zoeken naar vastgoed en brengen dit tot een transactie, afgestemd op jouw criteria. Wij signaleren proactief kansen in de markt die impact maken. Op basis van marktgegevens bieden wij onderbouwing voor de investering en wij begeleiden de onderhandelingen. We werken nauw samen met technische, fiscale en juridische adviseurs voor een efficiënt proces.

Doordat we op de hoogte zijn van de marktontwikkelingen, weten we altijd waar (internationale) investeerders naar op zoek zijn. Deze kennis stelt ons in staat om samen te werken met onze klanten om de verkoopbaarheid van hun projecten in een vroeg stadium te optimaliseren op het gebied van eigendomsstructuur, programmamix, plattegronden, duurzaamheid, etc. Omdat wij zowel aan de koop- als de verkoopzijde actief zijn bij verschillende transacties, versterken wij voortdurend onze toegevoegde waarde voor beide kanten van de tafel. Samen met onze klanten bepalen wij de optimale verkoopprocedure – er is geen one-size-fits-all. Deze verkoopprocedures kunnen asset- of aandelentransacties zijn. We werken nauw samen met technische, fiscale en juridische adviseurs voor een efficiënt proces.

Structuring

Met onze gecombineerde expertise van financiële modellering en kapitaalmarkten structureren wij het benodigde eigen vermogen om vastgoedontwikkelingen te realiseren. Juridisch gezien betekent dit dat wij vaak joint ventures met andere ontwikkelaars en/of investeerders initiëren en structureren. Vanuit financieel oogpunt sturen wij altijd op rendement en liquiditeit. Ook halen wij kapitaal op voor ontwikkelings- en investeringsfondsen bij institutionele beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen, maar ook family offices.

Wij bieden ontwikkelaars en investeerders relevante inzichten over financieringsvoorwaarden, kasstromen en winstgevendheid. Wij weten precies welke informatie en analyses er nodig zijn voor verschillende kredieten en kredietverstrekkers. Onze voorbereiding omvat financiële modellering en het structuren van informatie om een efficiënt en voorspelbaar aanvraagproces te garanderen.

M&A

Als resultaat van ons harde werk van de afgelopen jaren en onze  uitstekende reputatie, vertrouwen de ontwikkelaars en investeerders waarmee wij werken ons toe om hen te ondersteunen bij de (off-market) fusies of overnames Daarbij houden we rekening met fiscale, regelgeving en operationele overwegingen (HR).