Over ons

Wij zijn Capital FIT, experts in het verbinden van vooruitstrevende ontwikkelaars en investeerders met inspirerende vastgoed projecten.

Verbindende dealarchitecten

Wij zijn investeringsmatchmakers en dealarchitecten voor partijen die net als wij geloven dat financieel rendement hand in hand kan gaan met maatschappelijk en duurzaam rendement. Door verantwoordelijkheid te nemen voor het gehele investeringstraject, maken we het mogelijk om waarde te creëren voor onze partners en de samenleving als geheel.

Door expertise en ervaring is Capital FIT als geen ander in staat vertrouwen op te bouwen tussen projectontwikkelaars, investeerders en de publieke sector. Op deze manier creëren we maatschappelijke impact met financieel kapitaal waarbij de verhouding tussen risico en beloning altijd gewaarborgd is. We bouwen het vertrouwen op dat nodig is om te investeren in vooruitstrevende projecten die een positieve invloed hebben op zowel huidige als toekomstige generaties.

Verder denken dan cijfers

Het is onze taak om onze partners te ontzorgen. Dit doen wij gepassioneerd en betrokken. Van transactie management tot capital structuring en M&A, wij helpen onze partners bij het navigeren door de complexiteit van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en financiële markten.. Door de vastgoedmarkt te begrijpen en verder te denken dan alleen cijfers, vinden wij de beste Capital FIT voor elk project.

Mensen centraal

Door mensen centraal te stellen in wat we doen, helpen wij onze partners te investeren in projecten die niet alleen financieel rendement beloven, maar ook sociaal en duurzaam zijn. Op deze manier dragen wij bij aan veerkrachtige gemeenschappen.

EarthY

Met onze investeringstak EarthY initiëren wij op risico projecten. Dit doen wij vaak samen met onze partners. EarthY is een manier om onze idealen en visie op duurzame leefgebieden en impact investment tot leven te brengen.

Benieuwd naar onze projecten? Neem een kijkje op de website.

Bijzondere dingen ontstaan wanneer je vooruitstrevende investeerders koppelt aan vooruitstrevende projecten.

Dit noemen wij
Capital FIT.